I.Consultaţie gratuită

Ca să ne asigurăm că sunteţi potrivit pentru procedura transplantului de păr, mai întâi trebuie să ne trimiteţi fotografii (capul - din toate părţile: din faţă, de sus, din spate – foarte important, din dreaptă, stânga). Pozele vor fi examinate de medic şi apoi va fi elaborat un plan de acţiune.(Consultaţia este gratuită) Vă puteţi trimite fotografiile la adresa

forumului pentru rezervări:  

info@turhair.com

+90 539 330 01 21

Transplantul de păr nu se recomandă dacă pacientul suferă de următoarele boli: Diabet, Anemie, Hipertonie, Probleme cardiace, Probleme la nivelul glandei tiroide, Hepatită, HIV pozitiv, alte boli infecţioase sau serioase, Dermatită (foarte important).

II. Cu ce mă voi deplasa?

Avion

Zboruri directe

http://www.turkishairlines.com

III.Cum se va desfăşura tratamentul meu?

Cum se va desfăşura tratamentul meu?

Întâmpinarea pacientului la autogară/aeroport de către un reprezentant al clinicii care vorbeşte limbă română. Sosire la clinică. Analize ale sângelui, consultaţie şi examen medical, . Cazare la hotel.
Intervenţia (durează circa 5-10 ore, cu o pauză pentru masa de prânz). Intervenţia va fi efectuată de către Dr. Demir şi o echipă profesională. După terminarea procedurii, se face un pansament la cap. Pacientul îşi petrece noaptea la hotel.
Prima spălarea a părului obligatoriu se face la clinică. Apoi avem grijă de transferul dvs. până la autogară /aeroport.

IV. Cum să-mi programez ora?

Programarea orei se poate face prin:

forumul pentru rezervări:

 info@turhair.com 

+90 539 330 01 21