În atenţia tuturor pacienţilor!

În ultima vreme primim de la pacienţi multe scrisori şi apeluri cu întrebări care se referă la persoanele care se ocupă cu activităţi pe comision şi/sau care afirmă că sunt reprezentanţi/membrii unor reprezentanţe care caut pacienţi şi oferă clinici din Turcia în care intervenţiile pentru transplantul de păr se realizează de către echipe de „tehnicieni”, fără medic, sau de către persoane care doar afirmă că sunt medici, fără ca acest lucru să fie dovedit, iar dacă totuşi asistă vreun medic, acesta nu se ocupă cu intervenţia însăşi, ci doar oferă consultaţii.

Precum este peste tot în lume, şi în Turcia, acest lucru este ilegal. Apoi mulţi dintre pacienţii lor se adresează către noi pentru corecţii, din cauza unor intervenţii nereuşite, f[cute la clinici de acest tip.

În Turcia, peste 90% din aceste proceduri se efectuează de către „tehnicieni” neautorizaţi/nelicenţiaţi din unele spitale mari, care sunt de diferite tipuri – începând cu şoferi de ambulanţă, asistente medicale, paramedici sau chiar gospodine.

Fiţi atenţi cu clinicile nelicenţiate din Turcia care oferă preţuri scăzute şi folosesc tactici noi: abuzează de numele unor medici cu renume dar care nu se ocupă cu transplantul de păr. Scopul lor este să demonstreze că dispun de medic calificat, vă vor încredinţa că este un bun specialist în acest domeniu, dar adevărul este că acest medic poate oferi doar consultaţii dar nu efectuează intervenţia transplantului de păr.

Clinicele de acest tip au ca scop să atragă un număr mare de pacienţi şi fac câte 5-10 intervenţii pe zi. De loc nu-i interesează sănătatea dumneavoastră sau ce rezultat veţi avea, veţi fi lăsaţi în mâinile unei echipe de neprofesionişti care nu vor fi în stare să reacţioneze adecvat dacă apare vreo problemă sau complicaţie în timpul intervenţiei.

Pentru atragerea pacienţilor, în primul rând în reclama acestora se pune accentul pe preţurile mici, şi îi induc în eroare pe oameni, susţinând că implantează un anumit număr de fire de păr, de grafturi, dar realitatea este că apoi vă vor cere să plătiţi o sumă mai mare decât cea convenită.

Unii folosesc doar denumirea unor spitale mari, iar alte spitale, ca să atragă pacienţi, oferă preţuri scăzute, pentru că nu plătesc pentru medici, plătesc doar echipelor de „tehnicieni”, pentru că aceste echipe fac procedurile pentru transplantul de păr, fără să asiste nici un medic.

Din păcate, asemenea practici neloiale au un impact negativ asupra sistemului de sănătate din Turcia, ceea ce pe noi ne îngrijorează foarte mult. De aceea, noi încercăm să schimbăm lucrurile, prin corectitudinea noastră maximă faţă de toţi pacienţii noştri.

Şi totuşi, în ciuda cazurilor nedorite, Turcia ocupă în continuare unul dintre locurile de frunte din domeniul transplantului de păr, datorita bunelor rezultate, preţurilor accesibile şi bunei deserviri ale pacienţilor, la un grad maxim, datorita faptului că mulţi dintre colegii noştri specialişti în medicină estetică lucrează corect şi respectă toate cerinţele necesare. Desigur, în primul rând contează alegerea pacientului, bazată pe studierea ofertelor şi luarea unei decizii informate. Nu trebuie să credeţi numai informaţiilor care circulă în spaţiul internet.

Vă recomandăm să vă asiguraţi că doctorul care va efectua intervenţia transplantului de păr este autorizat/licenţiat şi că acesta personal se va ocupa cu intervenţia, că nu este vorbă de un abuz de numele unui medic, iar practic acesta nu face asemenea intervenţii.

Nu uitaţi că nu există nici o intervenţie care să nu se execute sub controlul unui medic. Afirmaţia că nu este nevoie de asistenţa unui medic-specialist, este o adevărată inducere în eroare. Intervenţia se efectuează de către medic, ori nu se face de loc!

Asiguraţi-vă că doctorul care vi s-a prezentat într-adevăr este medic şi că tocmai acesta va efectua intervenţia, că nu veţi fi lăsaţi în mâinile unei echipe de „tehnicieni”.

Transplantul de păr este o intervenţie ca orice altă intervenţie şi trebuie efectuată de medic, în nici un caz să nu-i credeţi pe cei care vor să vă convingă că pentru această operaţie nu este nevoie de medic. Nu uitaţi că atunci când vă luaţi decizia unde să vă faceţi transplantul de păr, alegerea dumneavoastră va reflecta asupra viitoarei dvs. vieţi.

Ar trebui să ţineţi cont şi de riscul potenţial să vă fie transmise boli grave, precum hepatită В, С, HIV pozitiv sau alte boli infecţioase, sau în timpul intervenţiei să apară complicaţii, precum reacţii alergice sau probleme cardiace. Prin urmare, dacă la această intervenţie nu asistă medic, sănătatea şi viaţa dvs. vor fi în risc.

Nu uitaţi că tipul acesta de persoane – comisionari /reprezentanţi, niciodată nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate, în plus că nu se ştie cine anume a efectuat intervenţia, şi astfel, nu veţi avea nicio şansă să cereţi răspunderea cuiva dacă a apărut vreo problemă.

Dacă vi se dau garanţii sută la sută, cazare la hoteluri de 5 stele, promisiuni că vor implanta un număr mare de grafturi la preţuri mici, sau dacă cineva vă asigură că intervenţia i-a fost

efectuată de către o echipă de „tehnicieni” şi nu au apărut probleme, că rezultatul a fost excelent, nu înseamnă că totul corespunde adevărului, pentru că aceste persoane au un singur scop – să vă ia banii. După intervenţiile de acest tip, deseori nu aveţi şansa să corectaţi problemele pricinuite, chiar dacă sunteţi gata să plătiţi sume mari.

ISHRS

fue

 

De ce Trebuie să ne Alegeţi pe Noi?

  • Toate intervenţiile se fac personal de către Dr Demir.
  • Numai pentru unul sau pentru doi pacienţi pe zi Oferim un serviciu VIP.
  • Dispunem de certificate emise de către organizaţii internaţionale pentru transplantul de păr – ISHRS şi FUE EUROPE. La aceste organizaţii pot participa numai medici dovediţi în domeniul transplantului de păr.
  • Noi folosim metodele cele mai noi şi cu eficienţă dovedită în lume – tehnica FUE.
  • Avem o experienţă îndelungată în transplantul de păr şi pacienţii noştri mulţumiţi sunt din peste 12 state (din Europa, Rusia şi SUA).
  • Intervenţiile se efectuează la cele mai bune clinici şi spitale cu acreditare JCI.
  • Ne deosebim prin corectitudinea şi garanţia că vom implanta numărul exact al grafturilor necesare. Implantăm numărul maxim posibil de grafturi.
  • Cu mare atenţie ne selectăm pacienţii potriviţi pentru transplantul de păr şi garantăm corectitudinea şi rezultatul în urma procedurii.